Mijn Praktijk

Mijn praktijk is gevestigd in Amsterdam Oud-Zuid, vlakbij het Roelof Hartplein, zie Contact voor het adres.

In mijn praktijk bied ik psychotherapie aan zowel kinderen en jeugdigen als volwassenen die worstelen met bijvoorbeeld een depressie of een angststoornis. Ik bied Nederlandstalige en Engelstalige psychotherapie aan. Psychotherapie vanaf de leeftijd van 18 jaar wordt volledig of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar, hoeveel wordt vergoed hangt sterk af van de polis die je hebt, zie verder Kosten en vergoedingen. Voor Kinderen en Jeugdigen wordt de behandeling vergoed door de gemeente als je in de regio Amsterdam of rondom Amsterdam woont.

De therapeut: Susan Wever

Ik heb Klinische Kinder en Jeugdpsychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit (1992-1997) en heb daarna veel gewerkt met zowel kinderen, jeugdigen als volwassenen. Ik heb in 2005-2006 de GZ-opleiding tot GZ-psycholoog gevolgd aan de Rino Amsterdam (BIG-registratienr: 89066740025) voor zowel diagnostiek en behandeling bij kinderen en jeugdigen als volwassenen. Van 2007-2013 heb ik de opleiding tot Psychotherapeut Specialist gevolgd aan de Rino Amsterdam voor de behandeling van zowel kinderen en jeugdigen als volwassenen (BIG-registratienr: 19066740016). Ik heb de gespecialiseerde opleiding tot Psychoanalytisch Psychotherapeut gevolgd bij de beroepsvereniging van de Psychoanalytische Psychotherapeuten; de NVPP.

Ik ben aangesloten bij de LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten); ik ben in 2021 door hen gevisiteerd en de NVPP (Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie).

Ik heb werkervaring opgedaan bij verschillende instellingen binnen de Kinder en Jeugdpsychiatrie en de volwassenzorg, onder andere bij AMC de Meren Jeugd, PuntP Jeugd (huidige Arkin Jeugd en Gezin) en het NPI. Sinds januari 2019 ben ik mijn eigen praktijk begonnen.

Ik heb daarnaast onderwijs gegeven o.a. aan de Rino Utrecht en heb supervisie gegeven aan GZ-psychologen in opleiding, ik geef onderwijs aan de NVPP-opleiding tot psychoanalytisch psychotherapeut.

Ik ben in bezit van een geldig kwaliteitsstatuut.

Ik ben in bezit van een privacystatement.